post

Att vara NHL-supporter i Sverige

Svensk hockey är populärt bland många svenskar, men det finns även de som föredrar NHL istället. Men hur bär man sig då åt som NHL-supporter i Sverige? NHL står för National Hockey League och är den högsta ligan för ishockey i USA. Det finns många omtyckta lag och även lag med svenska spelare, vilket gör att det finns många svenskar som är supporter till ett NHL-lag.

Hitta jämlikar

Det kan alltid vara kul att hitta andra personer som gillar samma lag som du, då kan du ha någon att titta på ishockeymatcherna med. Kanske kan ni fixa ihop ett gäng som ser matcherna i direktsändning med god dryck och snacks? Dock är det inte alltid så roliga svenska tider matcherna spelas tack vare den relativt stora tidsskillnaden mellan oss och USA, men du kan ju också se matcherna i efterhand.

Visa vilket lag du hejar på

Som supporter är det kul att kunna visa vilka man hejar på och det är möjligt på många sätt. Även om du är svensk och gillar NHL finns det supporterprylar som du kan köpa. Det kvittar dessutom vilket lag du gillar, du kan hitta saker från alla populära lag. Kanske är du ett fan av San José Sharks eller Dallas Stars eller är Chicago Blackhawks din favorit?