Få hjälp med din idrottsskada

Hockey är en otroligt rolig sport med mycket variation fysiskt och mentalt. Däremot är det även en idrott som tär mycket på den kroppsliga formen och allt som oftast kommer du att råka ut för en olycka.

När olyckan är framme är det viktigt att påbörja rehabiliteringen på en gång. På så vis undviker du att skadan förvärras med tiden och ligger latent i kroppen.

Att vara uppmärksam på sin kropp

När du tränar en hård sport som hockey är det viktigt att du lyssnar på din egen kropp. Med mycket skydd och utrustning kan det ibland vara svårt att känna av skador eller ansträngningar i stunden. Således är det extra viktigt att känna efter och lyssna på din egen kropp. Se till att stretcha väl och massera de muskler som du anstränger allra mest.

Åtgärder

När en skada väl skett är det viktigt att du söker professionell hjälp på en gång. Klicka dig vidare här och sök hjälp idag för en skada eller för att jobba preventivt mot skador. Om din kropp är i bra skick och undergår kontroller med jämna mellanrum minskar risken för en skada. Unna din kropp både uppmärksamhet och omtanke!