Fantasy Sports Betting

Fantasy Sports Betting är en relativt ny grej här i Sverige och det har förekommit i USA ett tag och nu finns det sedan en tid tillbaka här hemma i Sverige för alla sport fantaster. Man kan säga att det är ett annorlunda sätt att spela på sport.

Man kan lugnt säga att detta har blivit ett fenomen i USA och det verkar som det blir lika stort i Sverige om vi får tro experterna. Det hela går ut på att man skapar sig ett konto hos någon av de aktörer som håller på med Fantasy Sports. Vill du skapa ett NHL lag så väljer man någon av de som marknadsför just NHL spel på sitt spelbolag. När man valt spelbolag så är det dags att skapa sitt lag, hos en del så väljer man ut nio spelare till sitt lag från minst tre olika andra lag.

Det är din fantasi som sätter gränserna hur ett lag ska se ut och om detta verkar intressant så är det alltid en fördel att kolla på nätet och lära sig mer om hur det fungerar med Fantasy Sports Betting. Det kommer garanterat mer information då det mesta är på engelska idag. Gillar du sport och betting så kan detta vara din grej, testa och se om det är något som skulle kunna passa dig.