För NHL-fantasten

Bland svenskar är det fortfarande många som ser till att följa NHL, det går ju knappast att neka att det är hockey på hög nivå och att det ofta kan vara riktigt spännande matcher.

Men mer än det så är det ju alltid roligt att se hur våra landsmän presterar där. I förra säsongen av NHL fanns det hela 77 svenskar utspridda över alla lagen, 67 utspelare och 10 målvakter.

För alla som väljer att följa spänningen från soffan eller fåtöljen så gäller det ju att ha rätt kanaler. Kör man Viasatt så måste man se till att ha både Viasat Sport och Viasat Hockey, annars kommer man att missa ett antal matcher.

Är man hellre någon som vill se sitt lag spela på plats så kan man ju inte göra annat än planera en resa över till staterna och för att se dem live. Gör man detta måste man ju naturligtvis se till att bära lagets färger på ett sätt eller annat.

Att vara supporter och stödja sitt lag kommer med en hel del höga och låga tillfällen, man ska bara se till att komma ihåg hur bra höjdpunkterna är då man hamnar i en lågpunkt. Och man har ju naturligtvis stöd från alla andra som håller på samma lag!