NHL-resa

Alla som regelbundet går på hockeymatcher i Sverige vet vilket stämning det ofta kan bli under en riktigt bra match. Men tänk då att få vara på plats när två NHL-jättar möter varandra!

NHL har alltid fått plats i svensk media, kanske beror det på att många svenska talanger gått över till att spela i staterna, och många har ju även gjort riktigt bra ifrån sig också. Men sedan går det ju knappast att förneka att NHL faktiskt är hockey på riktigt hög nivå och man ser ju på sport för att se det utövas väl.

Att se en NHL-match på teve är ju en sak, men detta går verkligen inte att jämföra med att faktiskt vara på plats och höra slagskotten och publikens jubel. Det är som två separata världar.

Funderar man på att göra en resa över till USA, kanske inte bara för att se en NHL-match men som en av anledningarna, kan man först besöka gosporttravel.com. På denna sajt kan man boka biljett för matchen, resan och boendet allt på en och samma gång, det är ju ofta betydligt mer bekvämt än att behöva göra alla dessa separat.

Sedan är det bara att vänta till avresan och hålla tummarna för att det kommer att bli en bra match. Som alltid när man reser utomlands är det bra att komma ihåg både det ena och det andra, för en bra checklista kan man svänga förbi SAS tips för att resa till USA.