Träna hockey

För att bli en bättre hockeyspelare så gäller det att man tränar. Oavsett om du mest spelar för skoj skull eller om du spelar i något lag så är det viktigt att man lägger upp sin träning så man blir bättre.

Det kan finnas specifik träning för att förbättra saker och ting med sitt hockeyspelande. Det är klart helt upp till dig hur mycket tid som du väljer att lägga ner på din hockeyträning. Men om du vill se resultat så gäller det att du regelbundet tränar för att du ska känna att ditt hockeyspelande förändras. Nu kanske det inte räcker med någon specifik träning utan det måste vara allround så du orkar med allt som har med hockey att göra.

Styrketräning är inte att förringa för den som spelar hockey. Det kan vara en relativt tuff sport och det gäller att både kunna stå emot tacklingar men också att kunna ge tacklingar. Se till att träna på många olika sätt så hela kroppen blir stark. Det gäller också att se till så man får den konditionsträning som gör att du orkar med en hel match. Cykel kan vara ett bra sätt att hålla igång konditionen och framförallt förbättra den.