Visa vilket lag du stödjer

Vilket lag håller du på i NHL? För du vet nog redan att supporterkulturen är en mycket viktig del av just NHL-lagens inkomster, som går direkt till spelarlöner och aktiviteter som rör klubben.

Hockey Genom att köpa ditt favoritlags officiella supporterprylar visar du inte bara att du stödjer laget som du älskar. Du hjälper samtidigt laget att komma närmare sitt mål att vinna den extremt åtråvärda Stanley Cup-pokalen i slutspelet! För vilket äkta NHL-fan vill inte se sitt älskade hockeylag hålla upp den i efter sista finalen i Stanley Cup?

I Sverige har det länge varit ganska svårt att hitta just de officiella supporterprodukterna från NHL-lagen. Men nu kan du enkelt köpa dessa genom den svenska webbutiken Supporterprylar.se, som erbjuder Sveriges absolut i särklass bredaste utbud av supporterprylar på marknaden. Allt från officiella matchtröjor, kaffemuggar och kepsar till babyprylar för de yngsta NHL-fansen i familjen.

Att köpa piratkopierade matchtröjor på marknader skadar inte bara lagets inkomster på grund av minskad försäljning av officiella supporterprodukter. Det bidrar även till att den organiserade brottsligheten tjänar pengar i stället för ditt favoritlag i NHL. Och vem vill bidra till detta när man så enkelt kan köpa sina officiella supporterprylar online i en svensk webbutik?

Därför uppmanas du att alltid köpa lagens officiella supporterprylar. För att visa ditt stöd och lojalitet för både laget, klubben och NHL. Webbutiken Supporterprylar.se ingår i organisationen Trygg E-handel som arbetar för att du som kund ska kunna känna dig extra trygg när du handlar i en webbutik som följer Trygg E-handels hårda granskning av sina medlemmar.